„Ono što me posebno raduje je jako pozitivna atmosfera među članstvom i ozbiljan rad u kampanji, što prethodi dobrim rezultatima SDS – a, odnosno pobjedi na predstojećim izborima”, izjavio je Vukota Govedarica na radnom sastanku sa članovima OO SDS Bileća.

„Bileća je poznata po specifičnoj i komplikovanoj političkoj situaciji, a sada je zaista došlo vrijeme da se stvari pojednostave i da narod počne živjeti normalnim životom.”

Politička situacija u Bileći je zaista složena, ali i neuobičajena u odnosu na prethodne periode izbornih kampanja.Naime, bahatost načelnika opštine i čitavog SNSD -a koga pomenuti predstavlja, natjeralo je znatan broj aktivista SNSD – a da promijene svoju politicku orjentaciju, i da svoj glas ovaj put daju kandidatu suprotnog bloka. Svoje promijenjeno mišljenje iznose javno i javno rade za kandidata SzP, sto se do sada nije dešavalo.

Takođe, manje stranke, koje su do sada bile u koaliciji sa SNSD, ovaj put će, zbog toga što su izigrane i iskorištene u pomenutoj koaliciji, podržati kandidata SzP za predsjednika Republike, što će doprinijeti i boljim rezultatima od planiranih, ističu u OO SDS Bileća.

OO SDS Bileća se zahvalio Govedarici na posjeti kao i na uputama i smjernicama koje će doprinijeti pozitivnom razvoju predizborne kampanje, a koja se u Bileći odavno zahuktala.

ISTOK